Alle webinarer

Webinar - Effektiv og datadrevet affaldsindsamling - Novicell og Reno Djurs.mp4

156 visninger
En digital løsning til optimering af kørselsmønstre og tømningsfrekvenser for kuber og husholdningsaffald
På webinaret præsenterer Jan Krüger Bodholt, Økonomichef, Reno Djurs og Jens Grønkjær, Business Intelligence Director, Novicell en intelligent dataløsning, der kan optimere kørselsmønstre og tømningsfrekvenser for affaldskuber og husholdningsrenovation.

Novicell har sammen med Reno Djurs udviklet en prisdygtig løsning til intelligent tømning af kuber. Systemet indsamler data fra hver tømning for at kunne designe et intelligent tømningsmønster, der både skal forebygge, at kuberne bliver overfyldte og undgå, at en vognmand kører unødvendigt ud og tømmer en kvartfyldt kube. I ruterne er naturligvis indregnet sæsonudsving og et ønske om færrest muligt kørte kilometer.

Novicell har også hjulpet Reno Djurs med at udvikle en intelligent løsning til at "tracke" tømning af spande ved husstande.

Videoindhold:
00:00:01 - 00:05:50 Velkomst, program og introduktion af Novicell
00:05:50 - 00:36:32 Præsentation af Reno Djurs og deres nye dataløsning ​v. Jan Krüger Bodholt, Økonomichef, Reno Djurs
00:36:32 - 01:07:03 Hvordan løste vi opgaven for Reno Djurs? v. Jens Grønkjær, Business Intelligence Director, Novicell​
01:07:03 - 01:11:27 Hvordan løste vi opgaven for Reno Djurs? v. Jens Grønkjær, Business Intelligence Director, Novicell​

🌍 Novicell er et internationalt digitalt konsulenthus. Vi har mere end 20 års erfaring i at skabe online forretning for vores kunder og leverer web- og markedsføringsløsninger til bl.a. Røde Kors, ILVA, Pilgrim, Salling Group, Roskilde Festival, Europcar, Proshop, Danmarks Naturfredningsforening, Arriva, BKI, Linak og JYSK.

Vores kernekompetencer er:
- Digital strategi
- It-arkitektur
- Web- og softwareudvikling
- E-handel
- Digital Marketing
- Data Value
- Design & UX
- Cloud Services

Læs mere om os på vores hjemmeside: https://hubs.ly/H0rV7Dg0
Hop med på vores nyhedsbrev lige her: https://hubs.ly/H0rV7Hb0