Alle webinarer

Novicell: Product Information Management Systems - værdi og muligheder

168 visninger
10. juni 2020
Har du ejerskab over jeres nye og eksisterende kunders digitale produktoplevelse?

Med flere kanaler og hårdere konkurrence, stiger kravene til den digitale kundeoplevelse. Et product Information Management system (PIM) hjælper med at præsentere relevant information om jeres produkters egenskaber og kvaliteter mere effektivt, og dermed kan I bedre guide kunderne på tværs af deres mange touchpoints.

PIM er både en teknisk platform og en forretningsdisciplin.

Et PIM-system har til formål at forsimple og effektivisere arbejdsprocesser omkring produktadministration og er særligt velegnet til virksomheder, der har mange distributionskanaler (herunder ecommerce), komplekse produkt- og metadata, eller behov for sprogversionering af produktkatalog. PIM skal i praksis hente en masse data om de enkelte produkter fra forskellige systemer, lokale regneark eller i hovedet på marketing og gøre dine produkter klar til marketing - digital og på print - og salg i en sammenhængende og effektiv arbejdsgang.

Det får du med fra webinaret
Viden om PIM og integrationer til PIM: Hvilken værdi kan din forretning få ud af en PIM- løsning, og hvad kræver det?

Konkret viden fra et indblik i to kundecases
  • Vi kigger ind i hvordan Beck Søndergaards produkter bliver beriget i PIM-systemet Struct, for at skabe en bedre oplevelse på sitet.
  • Vi kigger ind i den PIM løsning, som PLUS A/S - den succesfulde B2C haveindretning og udemiljø virksomhed - har fået lavet. Løsningen sikrer, at PLUS har fået godt styr på sine produktdata. Dette er, via en konfigurator, med til at sikre en langt bedre kunderejse, der i sidste ende sikrer flere ordrer og langt færre fejl-ordrer.
Målgruppe
Seminaret er relevant for dig, hvis din virksomhed udstiller produktinformation på jeres webportaler.

Hvilken PIM platform skal jeg vælge?
Der findes en række Product Information Management platforme på markedet. Novicell er teknologiuafhængige, og tilbyder uvildig rådgivning i valg af PIM software og implementering.

Alle der deltager i webinaret bliver tilbudt en 1-1 session med en PIM ekspert og med mulighed for invitation af en udvalgt PIM partner, så du kan få råd til implementering og anvendelse af PIM i din forretning.