Alle webinarer

Hvordan får man en bedre Salesforce oplevelse med Salesforce Dynamic Forms

51 visninger
28. februar 2023

Hvordan får man en bedre Salesforce oplevelse med Salesforce Dynamic Forms?

Med spring 2023 releasen fra Salesforce er Dynamic Forms nu modent til de mange virksomheder, der anvender Salesforce Sales eller Service cloud. 

På webinaret vil vi gennemgå hvad Dynamic Forms er samt vise, hvordan man kan højne brugeroplevelsen betragteligt med simple tilpasninger af brugerinterfacet.

Vi gennemgår Salesforce best practices inden for området, men ”krydrer” det med vores anbefalinger samt de generelle forhold, I skal være opmærksomme på, hvis I overvejer at introducere Dynamic Forms.

Webinaret vil give indblik i:

  • Hvad er Dynamic Forms?
  • Hvad skal I være opmærksomme på ved brugen af Dynamic Forms?
  • Hvad er der af muligheder og begrænsninger ved Dynamic Forms?
  • Kan jeg nu helt undvære at have forskellige Record Types?
  • Hvad er de generelle anbefalinger og best practices?
  • Generelle tips og tricks til Dynamic Forms

 Webinaret er relevant for:

Virksomheder der anvender Salesforce og oplever udfordringer med overfyldte og uoverskuelige page layout (detaljesider), besvær med vedligehold af disse layouts eller ringe brugeroplevelse grundet mange Record Types. 

Indholdet vil være relevant for applikations-ejere, administratorer, business analysts, UI designere eller forretningsansvarlige, der ønsker indsigt i, hvad man skal overveje i forbindelse med at skifte til eller indføre Dynamic Forms i Salesforce.

Der vil efterfølgende være mulighed for at stille spørgsmål til eller booke sparring med Novicell Salesforce specialister: Lars Østergaard og Stefan Højsholt-Poulsen.

Både Lars og Stefan har +10 års hands-on erfaring med Salesforce fra forskellige større og mindre Salesforce installationer.