Alle webinarer

Få styr på hotel-cockpittet med automatiseret rapportering!

94 visninger
26. marts 2021

Få styr på hotel-cockpittet med automatiseret rapportering!

På webinaret vil vi først præsentere dig for, hvordan Novicell har hjulpet hoteller til at skabe mere værdi via deres online marketing. Dernæst hvordan du kan reagere rettidigt på ubehagelige oplevelser mellem dine fremtidige bookinger og dine budgetmål med udgangspunkt i, hvordan vi bl.a. har hjulpet Hotel Vejlefjord til at navigere på forkant og sikre færre tomme senge fremover. 

Vi har udviklet et Novicell Insights modul, som henvender sig specifikt til hoteller og henter data fra bl.a. bookingsystemet Spectra og alle dine relevante salgs- og marketingkanaler. Dette muliggør at I får et fuldt overblik over jeres bookinger og daglige indsigter i, hvordan forskellige værelsestyper og pakkeløsninger performer, ligesom det giver mulighed for at dykke ned i ikke-samplede data og blive klogere på, hvilke tiltag der skal skrues op eller ned for. 

En af de kunder vi har hjulpet med med en Novicell Insights løsning er Hotel Vejlefjord. I dag måler Hotel Vejlefjord effekten af alle deres salgs- og marketingkanaler holdt op mod bookinger og omsætning for at kunne navigere på daglig basis i stedet for én gang om måneden - og på bagkant. Løsningen muliggør at hotellet sammenligner status med budget på nøgletal og kan på dette grundlag justere marketing-kampagner for at sikre fuld belægning på alt fra forskellige værelsestyper, wellness, konferencer, selskaber og møder. 

Novicells CCO, Morten Longgaard, og Business Intelligence Director, Jens Grønkjær, vil give dig et indblik i hvilke online marketing og Business Intellegence løsninger Novicell har lavet på tværs af hotelbranchen. De vil komme ind på hvad Novicell Insights kan, hvordan du kommer i gang og hvad det koster og viser desuden eksempler på, hvordan vi har hjulpet Hotel Vejlefjord med at blive mere datadreven og konkurrencedygtig. 

 

Webinaret giver dig et indblik i:

  • Konceptet og produkterne
  • Case-eksempler
  • Hvordan kommer du i gang?  

 

Hvem henvender webinaret sig til?

  • Marketing- og salgsansvarlige inden for hotelbranchen, som endnu ikke er kommet i gang med rejsen mod at blive mere data drevet.

 

Dato og tidspunkt:

Onsdag den 24. marts kl. 13.00 til 14:00 inkl. en Q&A session