Alle webinarer

Få mest muligt ud af e-mail automations med produktrekommanderinger

202 visninger
26. maj 2020

På dette webinar dykker vi - sammen med vores partner Raptor, ned i, hvordan du kan implementere effektive e-mail automation flows, som booster din omsætning med produktrekommanderinger.

Vi vender de vigtigste flows, du som B2B eller B2C marketeer bør implementere, i en tid hvor online trafikken er stigende. Vi giver dig værktøjerne til implementering af 6 must-have e-mail automations indeholdende produkterkommanderinger, så du kan booste din omsætning online. Og det er heldigvis nemt at komme i gang - uanset dit udgangspunkt.

Vi får på webinaret fornøjelsen af gæste-speaker Jonas Madsen fra Raptor, som de seneste 3 år har hjulpet utallige virksomheder med at implementere og udnytte produktrekommanderinger på tværs af brancher. Han har lovet at tage nogle konkrete eksempler med, på hvordan andre danske virksomheder arbejder med rekommanderinger i deres e-mail flows. Han vi også dele ud af tips og tricks og best practices samt komme ind på, hvordan du undgår konverteringsdræbere i dine automations.