Alle webinarer

Få mere udbytte af dine data i Dynamicweb

185 views
8. december 2021

Får du nok ud af dine data og har du overblik over dem? På dette webinar viser vi dig, hvordan du i ét dashboard kan samle data og indsigter fra dine salgs- og marketingkanaler. Dashboardet er bygget med Dynamicweb-specifikke funktioner. 

Med udgangspunkt i dashboard-løsningen, Novicell Insights, ser vi på, hvordan du kan samle og konsolidere data i ét system - også data fra jeres Dynamicweb-løsning. Vi ser på det automatiserede rapporteringslag i Novicell Insights, der er bygget i Microsofts Power BI og viser, hvordan du kan trække data ud og visualisere data, så I hele tiden kan følge udviklingen i jeres digitale KPI’er. Dette giver jer et overblik over jeres indsatser og ikke mindst hvilke indsatser, der giver mest værdi. Dashboard-løsningen, Novicell Insights, giver dig overblik og indblik i data fra Dynamicweb, sociale medier, online annoncering, e-handel og nyhedsbreve.

Novicell Insights bruges i dag til en lang række formål herunder som ledelsesredskab, til at skabe overblik, til optimeringsanalyser, til fremvisning af fælles data eller til rapportering til andre dele af organisationen. Der er masser af muligheder!