Alle webinarer

B2B virksomheder: Test dit e-handelspotentiale af - kom hurtigt og billigt i luften

117 visninger
27. marts 2021

B2B Virksomheder: Test dit e-handelspotentiale af - kom hurtigt og billigt i luften

Har I overvejet at teste e-handel af til B2B- eller B2C-kunder, så kunne dette webinar være noget for jer. Med en Shopify-løsning kan I komme hurtigt og billigt i luften og afprøve e-handel til en bestemt målgruppe eller på en særskilt online platform med udvalgte produkter. 

Mange B2B virksomheder går med tanker om at prøve e-handel af enten til eksisterede B2B-kunder eller måske direkte til B2C-kunder, men ønsker ikke at afsætte et stort budget for at teste det af. 

Det kunne også være, at I havde overvejelser om at teste e-handel af på enkelte produktområder, men på en særskilt online platform, uden at det påvirker jeres eksisterende e-handelsplatform.

På webinaret ser vi lidt på de helt konkrete overvejelser, I bør gøre jer, når I vil teste e-handel af. Vi ser kort ind i Shopify, så I kan se, hvor nemt det er at arbejde i og vi fortæller om et par virksomheder, der allerede har testet online salg af med en Shopify løsning. 

Hvem henvender webinaret sig til?

Webinaret er relevant for B2B-virksomheder, der ønsker at eksperimentere med e-handel på en særskilt online platform med udvalgte produkter, til en ny målgruppe el.l.