Webinar

Tag magten over webplatformen i din virksomhed!

On-demand

Vær med, når Novicell zoomer ind på, hvad det vil sige at have styr på sin webplatform, og hvilke krav det stiller til din virksomhed.

Hos de fleste danske virksomheder fylder intern udvikling af webplatformen mere og mere. Det kan både være applikationer til internt brug i forretningens processer eller applikationer, der bliver distribueret til forretningens kunder. De færreste virksomheder har kapacitet til at dække alle forretningens behov for applikationsudvikling internt og bruger derfor ofte eksterne leverandører til det.  

På webinaret vil vi dykke ned i, hvilke krav det stiller til din virksomhed og komme med bud på besvarelsen af følgende spørgsmål:  

  • Hvad kan du selv løse med egne ressourcer? 
  • Hvad kan du med fordel benytte eksterne leverandører til?  
  • Hvordan kan din virksomhed fastholde kontrol med intern webudvikling, når du inddrager eksterne leverandører?  

Vi vil desuden gå i dybden med et eksempel på intern software, en Konsulentapp, som Novicell har udviklet for musikrettighedsorganisationen Koda. Appen bruges til at støtte deres konsulenters arbejde i at oprette og tilpasse deres kunders musikabonnementer.  

Webinaret koncentrerer sig altså om virksomhedens organisation og de processer, der bliver vigtige i udviklingen af applikationer eller andet software til internt og eksternt brug. 

Deltag i webinaret og bliv klogere på, hvad det vil sige at være den softwareleverandør, du måske allerede er!

Jesper Hauge

Head of Development, Novicell