Webinar

Perfion 5.0 - hør alt om det nye!

31. maj 2022 02:00 PM Europe/Copenhagen

Perfion er for nylig kommet med en major release. På dette webinar tirsdag den 31. maj kl. 14.00 - 14.45 viser vi mange af de nye funktioner i den nye version 5.0. 

Et vigtigt element af den nye version er en ny web-klient. Bruger I den ikke allerede, vil det være et godt tidspunkt at springe på. Bruger I allerede web-klienten, kan det kun gå for langsomt med at få opgraderet.

Udover forbedringer i web, er der også væsentlige ændringer i Windows klienten. F.eks. flere sprog i grid og en så simpel ting som ”read only” felter, der vil være en hjælp for alle Perfion brugere med administratorrettigheder.

Herudover er der en mængde forbedringer, der kan være en stor hjælp i arbejdet i Perfion generelt.

Key takeaways:

- Efter webinaret kan du vurdere hvilken værdi det vil give for jer at opgradere til version 5

- Du får inspiration til brugen af Perfion i jeres organisation

- Bruger du ikke allerede Perfion, kan du her få et indblik i mulighederne i den nyeste version. Men du bør også få en demo af Perfion basis-funktionalitet.

Målgruppe:

Administratorer og superbrugere i virksomheder, som allerede anvender Perfion som PIM system. Og interesserede fra virksomheder, som overvejer et PIM system.

Rune Boa Nielsen

PIM Senior Consultant, Novicell

Rune er en af Novicells PIM Senior Consultants. Rune har arbejdet med at rådgive om og implementere PIM systemer i mere end 6 år - og har en ekspertrolle i netop Perfion.

Rune har tidligere arbejdet med en bred vifte af IT, markedsføring og e-business - og har derfor forretningsforståelsen af, hvad et PIM system bidrager med.

Tilføj til kalender