Webinar

Nye muligheder for B2B e-handel i industrisektoren

8. juni 2022 09:00 AM Europe/Copenhagen

Tilbyder din produktionsvirksomhed kunderne at handle hos dig online? 

Verden har ændret sig markant de seneste 3 år - også inden for samhandel mellem virksomheder. Coronakrisen har presset forsyningskæderne i mange brancher. Dette har betydet ventetid og alternative løsninger for at fuldføre ordrer.  

Med begrænsninger kommer muligheder. Den begrænsede fysiske kontakt har betydet, at virksomheder i alle brancher skulle omstille sig til en mere digital tilgang. Mange produktionsvirksomheder har oplevet en stor stigning i efterspørgslen efter digitale løsninger, som skal gøre det nemmere for kunder at bestille online. Denne efterspørgsel er kommet for at blive. Derfor er det vigtigt at være klar til ændringer og forberede sig på den digitale slagmark – løsningerne findes. 

Webinaret giver indblik i: 

• Ændringer i samhandel på B2B markedet de seneste 2-3 år 

• Hvilke digitale løsninger findes der på markedet 

Webinaret er relevant for: 

• Virksomheder, der producerer til lager eller ordre og som ønsker at bliver mere digitale i deres samhandel med kunderne

Der vil efterfølgende være mulighed for at stille spørgsmål og booke 1 times digital sparring med vores Business Analyst Lead, Minho Vorre.  

Minho Vorre

Head of Business Analyst, Novicell

Minho er Head of Business Analyst hos Novicell. Her leder han et team, som hjælper vores kunder med at lave digitale forretningsanalyser, f.eks. platformsanalyser, business cases og GAP analyser.

Minho er uddannet cand.IT fra Aarhus Universitet, hvorfor han både kender den teoretiske og praktiske side af digitale løsninger og tech-landskabet.

Tilføj til kalender