Webinar

Inbound Trends 2022

December 14, 2021 01:00 PM Europe/Copenhagen

Vi stiller skarpt på de absolut vigtigste trends og tendenser inden for Inbound Marketing 2022. Hvad kan du ikke komme uden om, og hvor har du muligheden for at løbe dine digitale aktiviteter op i førerfeltet? Tilmeld dig webinaret, og få inspiration og konkrete tips til at skille dig ud med din Inbound Marketing i 2022. 

Novicells erfarne Inbound-specialister, Nana Nørlund Eldevig og René Kucza, vil komme omkring bl.a.: 

• Velkomstflows, leadscoring og abandoned basket – udbyg dit automation setup, så det giver størst mulig værdi ud fra dine forretningsmål

• Analyser og trends fra det store udland – hvad siger udviklingen, og hvad kan vi lære af det herhjemme?  

• Fremtidens digitale markedsføring uden tredjepartscookies

Nana Nørlund Eldevig

Konsulent, Inbound Marketing, Novicell

Nana er konsulent i vores Inbound Marketing afdeling. Her arbejder hun med e-mail marketing, marketing automation og social media.

Nana har en professionsbachelor i International Handel og marketing og en Cand. Merc. Marketing fra Aarhus BSS. Hun har tidligere arbejdet som marketing assistent hos Kamstrup, hvor hun har arbejdet med e-mail marketing, sociale medier, udarbejdelse af content og landing pages.

René Kucza

Lead Inbound Marketing, Novicell

René har tidligere arbejdet på flere forskellige digitale og full-service bureauer med den digitale kundeoplevelse som omdrejningspunkt. Han har bestridt poster som bureauchef og Head of Operations. René har rådgivet kunder inden for marketing automation i en lang årrække og mestrer både de forretningsmæssige og systemmæssige perspektiver.