Webinar

Ryk tættere på dine kunder med D2C

On-demand

Sidder du som ansvarlig for væksten i en fremstillingsvirksomhed og overvejer, hvordan I kan udnytte flere salgskanaler og komme tættere på jeres slutbrugere (D2C)? Måske det i højere grad kan fremtidssikre forretningen, når man kommer tættere på den faktiske forbruger? 

Der er en hastigt voksende D2C-trend blandt fremstillingsvirksomheder, som opbygger direkte salgs- og kommunikationskanaler til slutkunden. Og det er der mange gode grunde til, bl.a.: 

  • I sikrer jer, at I udvikler og tilbyder de produkter og løsninger, som jeres slutkunder virkelig har brug for
  • I kan indsamle og analysere data fra jeres produkter og fra slutkundernes adfærd. Sådan kan I hurtigere identificere trends og mønstre, som kan bruges til at forbedre jeres produkter og optimere jeres forretningsprocesser.
  • I kan bedre styre kommunikationen og markedsføringen af jeres produkter, så jeres brand fremstår, som I ønsker det

På dette webinar vil du få indsigt i:

  • Hvordan fremstillingsvirksomheder kan opbygge digitale salgs- og kommunikationskanaler til slutkunden. Vi vil gennemgå nogle af de strategier, som virksomheder kan bruge til at udnytte digitale platforme.
  • Hvordan man kan arbejde med at skabe interesse, trafik og merforretning.
  • Hvilke overvejelser man bør gøre sig omkring det tekniske fundament. 
  • Hvilke overvejelser man bør gøre sig omkring forhandlerens rolle, kanalkonflikter og kanalmix. Vi diskuterer, hvordan forskellige salgskanaler kan sameksistere.

Alle deltagere på webinaret vil efterfølgende få mulighed for 1 times gratis digital forretningsrådgivning med vores speaker og Head of Business Analysts, Minho Vorre. 

Minho Vorre

Head of Business Analysts, Novicell

Minho er Head of Business Analyst hos Novicell. Her leder han et team, som hjælper vores kunder med at lave digitale forretningsanalyser, f.eks. platformsanalyser, business cases og GAP analyser.

Minho er uddannet cand.IT fra Aarhus Universitet, hvorfor han både kender den teoretiske og praktiske side af digitale løsninger og tech-landskabet.