Webinar

Få mere udbytte af dine data i Dynamicweb

On-demand

Får du nok ud af dine data og har du overblik over dem? På dette webinar viser vi dig, hvordan du i ét dashboard kan samle data og indsigter fra dine salgs- og marketingkanaler. Dashboardet er bygget med Dynamicweb-specifikke funktioner. 

Med udgangspunkt i dashboard-løsningen, Novicell Insights, ser vi på, hvordan du kan samle og konsolidere data i ét system - også data fra jeres Dynamicweb-løsning. Vi ser på det automatiserede rapporteringslag i Novicell Insights, der er bygget i Microsofts Power BI og viser, hvordan du kan trække data ud og visualisere data, så I hele tiden kan følge udviklingen i jeres digitale KPI’er. Dette giver jer et overblik over jeres indsatser og ikke mindst hvilke indsatser, der giver mest værdi. Dashboard-løsningen, Novicell Insights, giver dig overblik og indblik i data fra Dynamicweb, sociale medier, online annoncering, e-handel og nyhedsbreve.

Novicell Insights bruges i dag til en lang række formål herunder som ledelsesredskab, til at skabe overblik, til optimeringsanalyser, til fremvisning af fælles data eller til rapportering til andre dele af organisationen. Der er masser af muligheder!

Jens Hagbard Grønkjær

Business Intelligence Director, Novicell

Jens er uddannet cand.oecon. og har siden 2000 arbejdet som analytiker og analysechef i en række store danske virksomheder, heriblandt TDC, Danske Bank og De Gule Sider.

Siden 2015 har Jens været Business Intelligence Director hos Novicell og har hjulpet mange danske virksomheder og organisationer med at få mere værdi ud af deres data.